Profielmieke

Mieke Groen heeft samen met Carlette Clip & Klaar opgezet, nadat zij in januari 2000 was gestart als zelfstandig secretarieel ondersteuner in combinatie met een parttime baan. Door de jaren heen heeft zij een schat aan ervaring op het secretariële vlak opgebouwd en gewerkt in diverse sectoren (zorg, semi-overheid, advocatenkantoren, diverse bedrijven en evenementenorganisatie) als secretaresse, administratief medewerkster en management assistente, telefoniste/receptioniste.

Inzetbaar voor diverse opdrachten, zoals:

  • notuleren;
  • vervanging bij ziekte- of vakantieverlof;
  • projectondersteuning;
  • en andere korte en langdurende opdrachten op allerlei secretarieel en administratief gebied
  • ook inzetbaar als stoelmasseur voor een ontspannende stoelmassage op de werkplek.
  • Tijdens diverse werkzaamheden merkte zij vaak dat men toe was aan ontspanning. Dit heeft ertoe geleid dat zij een opleiding stoelmassage is gaan volgen. Een massage die de productiviteit en concentratie van de werknemer doet toenemen.

Door haar grote liefde voor de Nederlandse taal zal zij zorgdragen voor een correcte spelling en zinsbouw in geschreven stukken en de correspondentie.


Voormalig en huidig werk

Dickerscheid edelsmid, PNEM, later Essent, Incentief Business Events, De Twee Snoeken architectenbureau, Reinier van Arkelgroep, Kurvers & Frencken strafrechtadvocaten, Van Zandvoort Legal, civielrechtadvocaten, Bart Wijffels, subsidieadvies, Combiclip Europe, Binderij Hexspoor, Triborgh Bouwontwikkeling, Viataal (Kentalis), WMO adviesraad Vught, GasNed
Vrijwillig:
Bestuur Stichting Peuterspeelzalen Vught, Bestuur Musicalgroep Piccolino, Bestuur Vrienden van Theater de Speeldoos

Clip & Klaar
06 – 44 51 50 44

KvK 17 12 05 68

e-mail