samenwerking

Clip & Klaar, organisatie-ondersteuning biedt diensten aan op secretarieel en administratief gebied. Onder de naam Clip & Klaar werken zelfstandige secretaresses met uiteenlopende specialisaties. Verder werken wij samen met zelfstandige professionals zoals HR- en P&O ondersteuners, websiteontwikkelaars, coaches voor organisatie-ontwikkelingen. Een netwerk waar u als bedrijf, instelling of organisatie gebruik van kunt maken. Wij bieden de diensten in één pakket aan, zodat u ook één aanspreekpunt heeft. Op uw verzoek coördineren wij de werkzaamheden. Dit betekent  voor u minder werk, voor ons de gewoonste zaak. Wij brengen structuur in uw organisatie.

Zelfstandige professionals die aangesloten zijn bij Clip & Klaar, zijn flexibel inzetbaar, stipt, hebben jarenlange ervaring, zijn zorgvuldig en discreet. Zij zijn gewend aan het nieuwe werken vanuit de eigen locatie, op uw locatie of op een flexplek. Op die manier doen we meer, in minder tijd en kunnen we inspelen op uw wensen.

Het werkgebied beslaat Zuid Nederland. Onze opdrachtgevers komen uit Noord Brabant, Zuid-Holland, Utrecht en Limburg.  Wij werken samen met diverse bedrijven, freelancers, organisaties en zzp-ers om een zo volledig mogelijk dienstenpakket aan te bieden.