carlette-en-jolanda-op-de-bankCarlette van Velzen en Jolanda Verhoof zijn twee ondernemende zelfstandige professionals, met relevante werkervaring van meer dan 30 jaar, en werken samen onder de paraplu van Clip & Klaar, organisatie-ondersteuning.
Vanwege de diversiteit aan opdrachten maken wij gebruik van elkaars expertise, waardoor continuïteit en kwaliteit worden gegarandeerd. Wij werken samen met een groot netwerk van zelfstandige ondernemers met ruime ervaring en uiteenlopende expertises.

(Bezoekadres: Kempenlandstraat 21, Vught)

Carlette van Velzen (links):
Ik ben ondernemend en een aanpakker.
Samen met opdrachtgevers maak ik afspraken en werk ik doelgericht en resultaatgericht de opdracht uit. Organiseren zit in mijn bloed, ik regel het tot in de puntjes. Ook alles met lettercreativiteit werk ik zorgvuldig uit, zoals schrijven van documenten en teksten in alle vormen.
Mijn interessegebied is breed , ik toon oprecht interesse in de branches waar ik voor werk.
Meer informatie zie www.carlettevanvelzen.nl

Jolanda Verhoof (rechts):
Ik breng graag structuur aan en biedt secretariële ondersteuning in de breedste zin van het woord, voor verenigingen, organisaties of op persoonlijk vlak als Personal Assistant (of Virtual Assistant).
Meer informatie zie www.secretarialsolutions.nl

Jolanda is zowel mijn steun en toeverlaat als mijn zakelijk geweten; zij weet professionele ondersteuning een altijd bijzonder persoonlijk tintje te geven.